Преди близо 4 години, когато срещу Кевин Спейси бяха отправени няколко обвинения

...
Преди близо 4 години, когато срещу Кевин Спейси бяха отправени няколко обвинения
Коментари Харесай

Кевин Спейси свири, пее и танцува - но никой не го гледа

Преди близо 4 години, когато срещу Кевин Спейси бяха отправени няколко обвинявания в сексуални похищения, носителят на " Оскар " се отдръпна от публичния живот, за " да премисли дейностите си и да се лекува ". След като през 2017-а беше уволнен от сериала " Къща от карта ", той бе зарязан от свояте организация, а вече сниманата му роля във „ Всичките пари на света “ на Ридли Скот бе дадена на Кристофър Плъмър и снимана наново.

Пропадането стартира, след като актьорът Антъни Рап обвини Спейси в полови нападки към него, когато е бил на 14, а Спейси - на 26. Звездатаи се извини, но уточни, че не си спомнял случая. „ Но в случай че наистина съм се държал, както той разказва “, продължи той, „ има най-искрените ми извинение за дълбоко несъответствуващото ми пиянско държание. ” И някак не на място завърши с разкритието, че е гей - сякаш това е смекчаващо виновността събитие. Междувременно и други описаха сходни истории с актьора.

Четири години по-късно Спейси към момента е затънал в холивудското чистилище след десетки обвинения в полово принуждение, някои от които са на разнообразни правосъдни стадии, написа " Холивуд рипортър ". Сега, когато никой не му предлага функции, 61-годишният актьор показва необичайно държание, което включваше изпълнение на „ номер с ария и танц номер “ по време на съдебно заседание през февруари 2020 г. През есента на 2019 година пък той бе видян в Испания да свири на китара и да пее La Bamba и Twist and Shout заедно с улична група.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР